Amanda Zahui (höger) i duell med Atlantas Monique Billings under nattens match i WNBA. Foto: TT

Det fortsätter att gå tungt för jumbon New York Liberty i WNBA.

I natt kom tredje raka förlusten när Atlanta Dream vann med 62-56.

Svenske stjärnan Amanda Zahui noterades för fem poäng, tre assist, två steals och elva returer.

New York-laget har bara vunnit två av totalt 17 matcher den här säsongen och förlorat nio av sina senaste tio.

I natt stod Liberty för en stark defensiv insats och höll siffrorna nere, men offensiven räckte inte till seger. En tidig ledning med sju poäng i den första perioden slutade alltså med förlust, 56-62.

Amanda Zahui spelade nästan 30 minuter och stod, framför allt, för elva returer. Svenskan låg redan innan matchen tvåa i WNBA:s returliga. Hon snittar 9,2 returer per match och bara Candace Parker, Los Angeles Sparks, är bättre med 9,4.

KLIPP: Zahui sänkte 22 poäng när New York bröt förlustsviten (26 augusti 2020)