Foto: Bildbyrån

Ingen Lindelöf på träning – spelarna ute på planen

Uppdaterad
Publicerad

I går VM-premiär och tre poäng. I dag lätt träning för Sverige. SVT sänder direkt från landslagets träningar i Ryssland.

Dagens träning kommer främst handla om de spelare som inte fick någon speltid under gårdagens match mot Sydkorea men de flesta spelare är ändå på plats ute på plan.

Nilsson Lindelöf missade gårdagens match på grund av sjukdom. Han var febrig och fick följa matchen från hotellet.

– Han kände sig lite vissen i går, pigg i morse och sen vissen igen – så vi tog beslutet ganska precis innan vi åkte hit, sa förbundskaptenen Janne Andersson då.

På tisdagsförmiddagen tränar det svenska laget igen – och enligt Marie Lehmann, SVT:s reporter på plats, är Victor Nilsson Lindelöf inte med.

– Vi undrar alla naturligtvis hur det är med Victor Nilsson Lindelöf. Han är inte med ute på mattan nu. Ingen Nilsson Lindelöf på träningen alltså, säger hon.

Förbundets presschef Staffan Stjernholm vill inte uttala sig om Nilsson Lindelöf utan hänvisar till en presskonferens som ska hållas i eftermiddag.

Kolla in landslaget i spelaren ovan.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.