Eric Björkander deppar efter matchen mot Örebro Foto: Bildbyrån

17:e raka utan seger för Sundsvall

Trots ny tränare i Sundsvall så är det fortsatt tungt för laget. Borta mot Örebro fick Sundsvall med sig en poäng, och har nu 17 raka matcher utan seger.

– Någon djupanalys blir det inte nu. Men det som är bra är attityden där ute, säger Sundsvalls tränare Tony Gustavsson.

Sundsvall ligger i botten av tabellen, och med en ny tränare i Tony Gustavsson så jagade laget tre viktiga poäng i bottenstriden borta mot Örebro. Men trots ett litet övertag i första halvlek så var det mållöst när de båda lagen gick in till omklädningsrummet i paus.

I andra halvlek så var det Örebro som började piggast. Men trots flera avslut så fick de inte hål på David Mitov Nilsson, som höll hoppet vid liv för Sundsvall.

”I min bok gör vi 1-0”

Sundsvall lyckades vid några tillfällen att komma med farliga spelomställningar där de kom till några lägen, och hade vid ett tillfälle bollen i nät. Men spelet var blåst för frispark på Peter Wilson, något som Sundsvalls tränare Tony Gustavsson inte höll med om.

– I min bok gör vi 1-0. Jag vet inte riktigt var frisparken var på Wilson där, säger han till C More.

Mållöst även i andra

Inte heller Örebro som hade mest boll i andra lyckades hitta nät, och matchen blev mållös. Sundsvall ligger alltjämt i botten av tabellen, och har nu 17 raka matcher utan seger.

Efter matchen så hade Tony Gustavsson blandade känslor. Något han var nöjd med var emellertid försvarsspelet, där laget visade upp stor offervilja.

– Det som är bra är attityden där ute, säger han.