Adi Nalics första ord efter mardrömsskadan: ”Grät väldigt mycket”

Uppdaterad
Publicerad

Säsongen är över på grund av en knäskada.

Nu talar Malmö FF:s Adi Nalic ut.

– Första två-tre dagarna var jättehemska, man grät väldigt mycket, säger Adi Nalic till Sydsvenskan.

Det var i mötet med Värnamo som Adi Nalic byttes ut skadad. Han vred knäet och senare meddelade Malmö att den offensive spelaren missar resten av säsongen.

– Jag mår efter omständigheterna helt okej. Första två-tre dagarna var jättehemska, man grät väldigt mycket, förklarar Adi Nalic, säger han till Sydsvenskan.

24-åringen, som i samband med skadan lade sig ner och skrek ut, beskriver situationen.

– Jag kände en enorm smärta som jag skrek ut. Det är inte jätteklart i skallen vad som hände just då utan jag vet bara att det var en duell och sen kände jag smärtan i knät. Det var rädsla såklart. Man vill inte missa en hel säsong, det är en mardröm såklart, säger Nalic.

”Tufft mentalt”

Han har drabbats av en ledbandsskada i knäet och snart väntar operation. Nalic menar att skador trots allt är en del av sporten och att han under den tuffa tiden stöttats av sina lagkamrater.

– Det är tufft mentalt att acceptera men samtidigt så vet jag att jag är väldigt stark.

Nalics kontrakt löper ut vid årsskiftet.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.