Nalics succé fortsätter – poängbäst efter ny assist

Uppdaterad
Publicerad

Utlånad från Malmö FF men nu gör han succé i AFC Eskilstuna.

Hemma mot Örebro gjorde Adi Nalic en ny assist som betydde 1–1 mot Örebro.

– Jag är nöjd individuellt givetvis, även med vårt lag. Vi har spelat fantastiskt bra bortsett från 25 minuter mot Sirius, säger han till C More.

21-åringen är uppe på fyra poäng, fördelat på lika många mål som framspelningar. Mot Örebro slog han inlägget som ledde till målet i den 79:e minuten.

– Vi får en omställning där. Jag får bollen av Rashkaj och slår ett inlägg till som Nnamani satte dit, säger han till C More och är nöjd med poängen laget tar:

– Tycker väl att det är ett bra resultat som vi tar med oss.

Örebro bättre spelmässigt

Annars var det Örebro som större delar av matchen var det bättre laget.

– De gör det bra och gör det svårt för oss. Vi fallerar väl lite emellanåt men tycker ändå vi står upp bra, säger Nalic.

MFF-utlånad spelare nätade även för Örebro

Örebro tog ledningen genom en annan MFF-utlånad spelare. Carlos Strandberg petade bollen i sidled strax utanför straffområdet och drog till med samma vänsterfot – klassmålet ett faktum i 66:e minuten.

– Ett framsteg jämfört med förra matchen. Vi hade bra kontroll under matchen och fick ledningen. Men så är matcherna ibland, säger Strandberg.

Det var Örebros första mål för säsongen och räckte också för säsongens första poäng. AFC har fyra poäng efter tre matcher.

Allsvenskan

AFC Eskilstuna logo

AFC Eskilstuna

1 - 1

Örebro SK logo

Örebro SK

Tunavallen, Eskilstuna
Publik: 3175
Domare: Patrik Eriksson

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.