AIK-målvakten: ”De var nog på fel plats vid fel tidpunkt”

Uppdaterad
Publicerad

Stor kritik har riktats mot Hammarbys Nikola Djurdjic och Vladimir Rodic som befann sig på samma plats som guldfirande AIK natten mot måndag. Nu försvarar AIK-målvakten Oscar Linner Hammarbyduon.

– De var nog på fel plats vid fel tidpunkt, säger Linner till SVT Sport.

På sociala medier har Nikola Djurdjic berättat att han och lagkompisen Vladimir Rodic var på klubben innan AIK-spelarna anlände men medger också att de borde lämnat stället snabbare än vad de gjorde.

Hammarbyduon har fått kritik från både klubben och fansen men AIK-målvakten Oscar Linner tar dem i försvar.

– Jag tror att det mest var otur för deras del, de var tydligen där innan. Det var nog inte deras intention att fira ett SM-guld med AIK, de var nog på fel plats vid fel tidpunkt och när det händer vet man att det alltid är någon där med mobilkameran och förevigar, säger Linner till SVT Sport.

– Jag hoppas att deras supportrar kan ha överseende och inte döma dem, det verkar vara bra killar med ett stort hjärta för sin klubb.

En höna av en fjäder?

– Ja, lite så.

Det var natten mot måndag som AIK-spelarna firade SM-guldet på en klubb i centrala Stockholm där också Nikola Djurdjic och Vladimir Rodic befann sig.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.