Alexander Isak gjorde matchens första mål för Newcastle med Mark Knopfler på läktaren. Foto: Bildbyrån

Alexander Isak målskytt för Newcastle – när Mark Knopfler kom på besök

Alexander Isak har hittat målet igen.

Den här gången ett av hans enklaste.

Den svenska skarpskytten nickade in 1–0 i öppen bur hemma mot Wolverhampton. Detta inför ögonen på gitarrlegendaren Mark Knopfler.

Målet är hans första efter att han gjorde comeback mot Arsenal den 24 februari.

Isaks fullträff kom i den 14:e minuten och gav Newcastle en drömstart. 19 minuter senare kom också 2–0 när Anthony Gordon hittade rätt.

Newcastle vann till slut med 3–0 efter att Valentino Livramento fastställt slutresultatet i slutskedet. Det var Newcastles första vinst hemma i Premier League sedan 16 december.

”Svackan har varit ett bekymmer”

– Vi har alltid varit starka hemma sedan jag kom till klubben och den här svackan har varit ett bekymmer. Jag är så glad över segern och det var en otroligt viktig vinst för oss, säger Newcastles tränare Eddie Howe, enligt Skysports.

Alexander Isak byttes ut i den 69:e minuten.

Målet var Isaks elfte för säsongen i Premier League och hans första sedan matchen mot Manchester City den 13 januari.

Dagen till ära hade Mark Knopfler, frontman i Dire Straits, kommit till St James Park, där laget går in till hans låt Going Home från Local Hero. Detta för att marknadsföra ett välgörenhetsprojekt.

– Jag vill vara nervös men är för upphetsad för det, sade Knopfler innan låten spelades.