Alexander Isak slog till med klassmål. Foto: Bildbyrån.

Alexander Isak slog till mot Manchester City

Ensam mot Kyle Walker.

Då tog sig Alexander Isak förbi och curlade in 1-1-målet för Newcastle hemma mot Manchester City.

– Man har inte så bra känsla när man förlorar, säger Isak till Viaplay efter 3-2-förlusten.

Newcastle var helt utspelade i över en halvtimme när Bernardo Silva satte ledningsmålet för Manchester City. Bortalaget fortsatte att trycka på och det såg ut att bli fler mål.

Då sprang Alexander Isak iväg på en lång djupledsboll. Svensken kom en mot en mot Kyle Walker, gjorde bort honom, och curlade in kvitteringen.

– Oj, oj, oj, klass, utbrast experten Bojan Djordjic i Viaplay.

Nästan exakt två minuter senare kom Anthony Gordon på vänsterkanten, vek in och satte 2-1 för Newcastle.

Från totalt utspelade till ledning på två minuter.

Tidigt i matchen var tvingades Manchester Citys ordinarie målvakt Ederson att bytas ut skadad och Stefan Ortega ersatte.

Slog till direkt

Kevin De Bruyne har varit borta från spel i drygt tre månader på grund av skada. Men när han var tillbaka mot Newcastle slog belgaren till direkt, efter fyra minuters speltid hade han kvitterat.

Om det inte var nog avtryck att göra i sin comeback så slog De Bruyne en perfekt djupledspassning till norske inhopparen Oscar Bobb som läckert hittade in med 3-2 för Manchester City på tilläggstid. Det var 20-åringens första Premier League-mål.

Isak: ”Inte så bra känsla”

– Jag gör mitt mål och vi kan göra massa fler mål, så det är surt när man ser det i efterhand. Man har inte så bra känsla när man förlorar, säger Isak till Viaplay.