Alexander Isaks läckra mål mot Barcelona: ”Vilket mål”

Alexander Isak har gjort sitt första mål för säsongen.

I förlustmatchen mot FC Barcelona stod han för Real Sociedads enda mål.

– Vilket högklassigt avslut, säger CMores expert Marcelo Fernandez.

Barcelonas stjärnförvärv Robert Lewandowski gav bortalaget ledningen redan i första minuten mot Real Sociedad i La Liga. Fem minuter senare reducerade Alexander Isak efter att ha spelats fri i djupled och lobbat in bollen över Marc-Andre ter Stegen i gästernas mål. Avslutet snuddade försvararen, ändrade riktning, och ställde målvakten.

Målet var Alexander Isaks första den här säsongen efter att han blev mållös i 1–0-segern i premiären mot Cadiz.

I den 66:e minuten gjorde Ousmane Dembele 2–1 till Barcelona, efter fint förarbete från inhopparen Ansu Fati. Minuterna senare firade Lewandowski sin 34-årsdag ytterligare genom att skjuta in 3–1. Barcelona vann till slut med 4–1 efter att Fati gjort ett mål till.

Isak blev utbytt i 70:e minuten.