Foto: Bildbyrån

Alexander Milosevic återvänder till AIK: ”Klubben i mitt hjärta”

Uppdaterad
Publicerad

2018 vann Alexander Milosevic SM-guld med AIK.

Nu är det klart att han återvänder till Solna-klubben.

– Jag är stolt och glad över att återigen få representera klubben i mitt hjärta, säger den 29-årige backen till AIK:s hemsida.

Alexander Milosevic debuterade för AIK under säsongen 2011 och spelade för klubben fram till 2015 innan han för första gången testade spel utomlands, i turkiska Besiktas. 

Han återvände till Sverige och AIK 2018 – samma år vann klubben sitt tolfte SM-guld. Efter guldet fortsatte karriären i England och Danmark, men sejouren i danska Velje BK blev bara en halv säsong lång och sedan vinter 2020 har Milosevic varit utan konktrakt.

”Stolt och glad”

Men nu är det alltså klart att han gör comeback i AIK. Kontraktet sträcker sig över säsongen 2021 plus ytterligare två optionsår, meddelar klubben på sin hemsida. AIK skriver även att Milosevic ansluter till laget omgående och att ”affären möjliggörs genom extern finansiering av fyra personer”.

– Jag är stolt och glad över att återigen få representera klubben i mitt hjärta. Jag är AIK och varje träning och match jag gör i den svarta tröjan är ett stort ögonblick för mig. Nu längtar jag bara till att få komma tillbaka till laget och bidra till att vinna matcher, säger Milosevic.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.