Se målen i spelaren ovan. Foto: Christoffer Borg Mattisson / BILDBYRÅN

Ulf • Kostsamt när spelare inte kan tygla sina känslor apropå utvisningen. Rättvist med tanke på tacklingen på Berg.🙂

Överblick

Pinnat inlägg

34) IFE-MFF 1-0

MÅL! Elfsborg tar ledningen genom Arber Zeneli! En bra passning i djupet på hemvändande Zeneli som efter lite trixande och fixande får iväg ett skott som går in vid Friedrichs första stolpe. Starkt av Zeneli som gör mål för andra matchen i rad! Klassaktion av Zeneli.

Elfsborg-Malmö FF 1-0

Elfsborg: Bundgaard - Larsson, Henriksson, Ibrahim, Hult - Ouma, Baidoo, Baldursson - Hedlund, Frick, Zeneli

Malmö FF: Friedrich - Makolli, Jansson, Olsson - Ali, Rosengren, Peña, Nanasi, Busanello - Kiese Thelin, Botheim

Mål: 1-0 (33) Arber Zeneli

Västerås-Djurgården 0-1

Mål: Leach Holm

53) IFE-MFF 1-0

Busanello skickar en svag passning mot Nanasi som vänder sig om och skäller på brassen.

50) IFE-MFF 1-0

Ytterst nära 2-0 för Elfsborg. Baidoo är den som avslutar, via täckande försvarare som ställer Friedrich som ligger kvar med sin fot och lyckas rädda undan bollen. Qasem är framme på returen men störs av en MFF-spelare och några gulklädda ropar på straff.

48) IFE-MFF 1-0

Nyss inbytte Qasem ordnar en hörna för Elfsborg.

46) IFE-MFF 1-0

Andra halvleken är igång. Vi noterar ett byte för hemmalaget Elfsborg. Målskytten Zeneli tvingas alltså kliva av och in kommer Ahmed Qasem.

Limpan • Lite markeringsmissar av Elfsborgs mittfält. Håller inte i längden mot MFF.

45) IFE-MFF 1-0

Där är den första halvleken över. Malmö har tvingats släppa in säsongens andra mål och ligger därmed under med 0-1 efter Arber Zenelis klassaktion i den 33:e matchminuten. Nu tar vi en kort paus!

Zeneli om sin känning: "Det känns lite, vi får se om jag spelar vidare", säger han till Discovery+.

Malmö högt uppe med minuten kvar av tilläggstiden. Jagar en kvittering.

Mittbacken • Genialisk spelförståelse av Zeneli. Fint att han är tillbaka i gulsvart.

Zeneli tillbaka på planen. Tre minuters tilläggstid.

Vi går strax in på tilläggstid när Arber Zeneli lägger sig ner och haltar av med handen på höger ljumske.