Vi är tillbaka igen klockan 22:10 - då med Fotbollsstudion.

Hammarby-AIK 0-0

Så här startar Hammarby och AIK i Stockholmsderbyt

Hammarby (4-2-3-1): Oliver Dovin - Hampus Skoglund, Pavle Vagic, Edvin Kurtulus, Shaquille Pinas - Fredrik Hammar, Tesfaldet Tekie - Oscar Johansson, Nahir Besara, Bazoumana Toure - Deniz Gül

AIK (4-4-2): Kristoffer Nordfeldt - Rui Modesto, Benjamin Tiedemann Hansen, Sotirios Papagiannopoulos, Axel Björnström - Victor Andersson, Ismaila Coulibaly, Anton Saletros, Bersant Celina - Taha Ayari, Ioannis Pittas

Rui Modesto fintar sig snyggt in i offensivt straffområde men hittar inte till någon AIK:are.

Hammarby slår ett lurigt inlägg som smiter förbi alla.

Hammarby piggast i inledningen av andra halvlek.

Dan The Van • Hur stark är solen Emil? Kan Bajen lösa detta? Såg skakigt ut i första trots chanser….

Den har letat sig till delen av läktaren där press sitter, den har sting i sig.

Där är andra halvlek i Stockholmsderbyt mellan Hammarby och AIK igång! Mållöst efter 45 minuter, nu får vi se vad de kvarvarande 45 minuterna bjuder på.

Bosse • Vilket lag har varit närmast att göra mål?

Ingen?

Hammarby halvtidstifo gav en del rök från bengalerna.

Dröjer en liten stund innan andra halvlek börjar. Domarna verkar vilja ha klar syn över hela planen.

Vi närmas oss avspark i andra halvlek.

Makrill är gott • Tjena Emil, du kör väl 16:30 matcherna också? Väntar på GAIS mot Elfsborg.

Jag är på plats och Hammarby-AIK och ska fortsätta jobba med derbyt efter slutsignal.