1-0 Gustafson / 2-0 Jagne / 3-0 Bergström

Västerås - Värnamo 0-2
0-1 Kalu / 0-2 Engvall

51) Västerås - Värnamo 0-2

MÅL! Tidigt i den andra halvleken utökar Värnamo i Västerås. En ny omställning och efter lite kaos i straffområdet landade bollen vid fötterna på Gustav Engvall som rullar in tvåan.

Farmor ljusblå • Varför tror Milad att Mjällby bara är tillfällig 2a?

Har bara sett en match med Mjällby i år (premiären mot Häcken) men då tyckte jag de såg så ruggigt trygga ut i att stå i block och försvara.

J-Å • Nu får vi se om Halmstad kan följa upp prestationen
i kväll. Eller om det blir en djupdykning ...

SVERIGE! • Galna Allsvenskan är så fin

45) Elfsborg-AIK 3-0

Andra halvlek är igång. Noterbart är att målvakten Bundgaard har klivit av och vi har fått in den förre IFK Norrköping-målvakten Isak Pettersson.

46) Halmstad - Häcken 3-0

MÅL! Halmstad löser så att det står 3-0 på tre av fyra arenor nu. En boll in från höger i straffområdet som letar upp en högerdoja på Viktor Granath som trycker till. Distinkt.

Den allsvenska tabellen i halvtid. Mjällby tillfälligt uppe som tvåa och Halmstad med fyra förluster är sexa.

HALVTID
Halmstad - Häcken 2-0
Västerås - Värnamo 0-1

Damir • AIK ville ju inte vara sämre än Hammarby😄

Första halvleken är färdigspelad och den tillresta AIK-klacken buar när lagen går av planen.