Tinnerholm stal showen från Zlatan när LA Galaxy föll

Zlatan Ibrahimovics närvaro i matchprotokollet stannade vid ett gult kort. Då såg i stället Anton Tinnerholm till att hamna i händelsernas centrum när hans New York vann över LA Galaxy med 2–0.

I den första halvlekens sista minut låg Anton Tinnerholm bakom ledningsmålet. Högerbacken avlossade ett skott som var tillräckligt tungt för att mynna ut i en retur som brasilianaren Heber kunde förvalta. 1–0 New York.

Bara minuter efter halvtid ökade bortalalget på till 2–0 via en straffspark. Maximiliano Moralez var den som målade efter att Tinnerholms inspel prickat handen på en försvarsspelare och tvingat domaren att peka på straffpunkten.

Det dröjde till 87:e minuten innan Zlatan Ibrahimovic fick sin varning. En frustrerad Los Angeles-stjärna tog ett nackgrepp på New Yorks målvakt Sean Johnson som förstärkte situationen och föll till gräset i hopp om att få ”Ibra” utvisad. Där blev han liggande en stund, och trots att det bara blev gula kort för de båda efter grälet finns farhågor om att svensken kan straffas ytterligare i efterhand.

Los Angeles Galaxy har radat upp tre raka förluster.