Arsenal och Arsene Wenger chockades i premiären mot West Ham. Foto: Bildbyrån EDDIE KEOGH

Det slutade i ett tungt nederlag för laget – och den tjeckiske målvakten.

Arsenal föll i derbyt hemma mot West Ham med 0-2.

Vilka två fotbollslag är bäst i London?

Chelsea och Arsenal – mästare respektive tabelltrea förra säsongen – så klart.

Premier League 2014-2015

Om man nu inte ser till den första omgången av årets Premier League. För då är svaret Crystal Palace och West Ham, som båda vann sina premiärer.

För Chelsea blev det på lördagen 2-2 hemma mot Swansea efter att lagets målvakt Thibaut Courtois visats ut tidigt i den andra halvleken.

Hans målvaktskollega förra säsongen, 33-årige Petr Cech, har sedan titeln i våras bytt klubb – till rivalen Arsenal.

Dåliga ingripanden

Under söndagen gjorde han sin första match i ligan för sin nya klubb. Men det blev ingen lyckad sådan: förlust med 0-2 och dåliga ingripanden i samband med målen.

Strax före paus fick förra säsongens ligatolva West Ham en frispark. Dimitri Payet slog den och Cheikhou Kouyate nickade in den precis framför en feltajmad Cech.

Och efter nästan en timmes spel kom andra målet.

Ett passivt Arsenal tillät Mauro Zarate dra iväg ett skott precis utanför straffområdet. Även där borde Cech ha gjort bättre ifrån sig.

-Jag har inte pratat med honom (Cech) ännu. Kan inte se många som övertygade individuellt, så det är svårt att peka ut någon. Det var kollektivet, sade Arsenals coach Arsene Wenger efter matchen.

Liverpool vann

Senare spelade Stoke och Liverpool.

När lagen möttes i den sista omgången av Premier League i våras föll Liverpool med osannolika 1-6. En match som också var ikonen Steven Gerrards sista i klubben.

Den här gången gick det bättre för Liverpool: seger med 1-0, efter ett sent – och vackert – segermål av Philippe Coutinho.

Matchen mellan Newcastle och Southampton slutade 2-2.

Första omgången avslutas under måndagen när West Bromwich spelar hemma mot Manchester City, tvåa i ligan 2014-2015.