Drömminuter bäddade för Hammarbys premiärseger. Se alla målen här. Foto: Bildbyrån

Hammarby vann premiären efter drömminuter mot Degerfors

Hammarby var pressat i hemmapremiären.

Men efter ett par drömminuter mot Degerfors säkrade man segern.

– En riktigt skön seger, säger målskytten Nahir Besara efter 3–1-segern.

Det blev grönvitt hemmajubel på Tele 2 Arena under söndagen. Hammarby vann premiären mot Degerfors med 3–1 efter två snabba mål i andra halvlek.

I paus, vid ställningen 1–1, hördes spridda burop bland hemmafansen. Men med halvtimmen kvar dundrade nyförvärvet Viktor Dujkanovic, 19, in ledningsmålet för Hammarby.

En minut senare utökade Joel Nilsson till 3–1, vilket blev slutresultatet.

Besara: ”Vi dominerar”

Lagkaptenen Nahir Besara, som gjorde matchens första mål, är tillfreds efteråt.

– Vi dominerar i andra halvlek. Degerfors är ett bra lag och vi räknade inte med någon enkel seger, så det var en riktigt skön seger.