Asllanis CL-succé – tvåmålsskytt i Real Madrids seger

Kosovare Asllani är tillbaka från sin skada på allvar.

Borta i Champions League-mötet med Breidablik blev svenskan tvåmålsskytt – i första halvlek.

Vid vinst skulle Kosovare Asllanis Real Madrid säkra andraplatsen i gruppen bakom PSG. PSG tog tidigare i kväll vinst mot ukrainska Kharkiv med 6-0, där ett av målen gjordes av Amanda Ilestedt.

Och matchen mellan Real Madrid och Breidablik skulle även den bjuda på svenska mål. Efter tio minuter på Breidabliks snötäckta hemmaarena såg Asllani, som nyligen är tillbaka från ett drygt två månader långt skadeuppehåll, till att få in 1-0 med ett skott upp i högra krysset.

Men mållyckan tog inte slut där. På straff rullade svenskan in 2-0 strax strax före paus.

Men det blev inget hattrick för 32-åringen för med tjugo minuter kvar byttes hon ut.

I 82:a minuten satte Claudia Zornoza 3-0 för Real Madrid och det resultatet höll sig till slutsignalen.

Real Madrid är nu klart för CL-slutspel som grupptvåa efter PSG.