Amanda Ilestedt. Foto: Bildbyrån

Ilestedt målskytt när PSG vann stort

PSG utklassade ukrainska Kharkiv med 6-0.

Och ett av målen stod svenska Amanda Ilestedt för.

PSG var redan klara som gruppvinnare i grupp B i Champions League. Kvällens motståndare Kharkiv behövde vinna sin match samtidigt som Real Madrid vinner för att ha chans att komma tvåa i gruppen.

Men ukrainarnas dröm krossades snabbt. Redan efter första halvlek ledde Parislaget med 5-0.

Tidigt i andra skulle det resultatet utökas ytterligare. I 54:e minuten satte Amanda Ilestedt in nästa mål efter att Kharkiv misslyckades med att rensa en hörna. Efter en passning av Folquet kunde 28-åringa Ilestedt lätt nicka in 6-0-målet.

I åttionde minuten tog PSG:s Estelle Cascarino emot ett rött kort, efter två gula. Men trots en utvisning höll 6-0-resultatet i sig.

PSG vinner därmed sin grupp före Real Madrid.