Granada skrällde och besegrade Barcelona med 2-1. Foto: Bildbyrån

Granada skrällde mot Barcelona – vände underläge till seger

Granada stod för en jätteskräll när man besegrade titeljagande Barcelona med 2-1.

Hemmalaget Lionel Messi gjorde 1-0 efter drygt 23 minuter.

Trots ett 1-0 underläge lyckades Granada vända till seger efter mål av Darwin Machis och Jorge Molina.

En seger hade tagit Barcelona upp i serieledning och det började bra för hemmalaget.

Lionel Messi gav Barcelona ledningen efter 23 minuter, snyggt framspelad av fransmannen Antoine Griezmann.

Granada vände

I den andra halvleken kvitterade Granada genom Darwin Machis. Och det skulle bli värre för ”Barca”.

Tränaren Ronald Koeman fick syna det röda kortet efter att vad det verkar, ha sagt någonting fult till domaren.

Strax efter det fullbordade bortalaget vändningen då inhopparen Jorge Molina nickade in ledningsmålet.

Matchen slutade 2-1 till Granada och Barcelona missade därmed chansen att ta över serieledningen.

ARKIV: City slog PSG – vände på sju minuter (28 april)