Bayern München vann då Robert Lewandowski var tillbaka. Foto: Bildbyrån

Bayern München numret för stora i Lewandowskis återkomst

Robert Lewandowski var tillbaka på Allianz Arena.

Då fick han se sitt Barcelona förlora med 2-0 i Champions League, efter två blixtsnabba mål i den andra halvleken.

På tisdagskvällen var det dags för gigantmöte mellan Bayern München och Barcelona. Och det var gästerna som inledde bäst och skapade fram en fin chans direkt i inledningen. Efter en upprullning blev Pedri fri inne i straffområdet och fick avsluta från nära håll. Dock var avslutet rakt på mål där Manuel Neuer stod för en enkel fotparad.

Men några minuter senare fick Barcelona och Robert Lewandowski en jättemöjlighet att spräcka målnollan men polacken sköt utanför på volley. Tyskarna bet sig in i matchen mer och mer men 0-0 stod sig halvleken ut.

Men i den 51:a matchminuten kom ledningsmålet. Lucas Hernandez nådde högst på en hörna och kunde nicka in 1-0.

Bara minuter senare kom tvåan signerat Leroy Sane, fint framspelad av 19-årige talangen Jamal Musiala, som sprang rakt genom Barca-försvaret och kunde fint avsluta bakom ter Stegen.

I den 60:e minuten fick gästerna chansen att reducera till 2-1 men Pedri hade även denna gång inte turen med sig.

Slutresultatet skrevs till 2-0. I nästa omgång möter Bayern München Viktoria Plzen och Barcelona ställs mot Inter på bortaplan.