Benzemas dubbel gav Real Madrid viktig seger

Efter två raka kryss tog Real Madrid i dag en viktig seger. Karim Benzema gjorde två av målen när Levante besegrades med 3-2.

Flera tunga skador och två raka kryss i ligan har gjort att rubrikerna kring Real Madrid den senaste tiden har varit negativa.

Men i lördagens tidiga hemmamöte med Levante fick huvudstadslaget ett skönt formbesked. Det kan man framför allt tacka Karim Benzema för.

Fransmannen har öppnat säsongen starkt, och fortsatte att göra mål i dag. I den 25:e minuten gick Benzema upp mellan två Levante-backar och knoppade in 1-0.

Ligadebut för Hazard

Fem minuter senare höll sig den 31-årige anfallaren framme igen och gjorde sitt fjärde ligamål, fint framspelad av James Rodriguez, tillbaka i Madrid efter en tvåårig lånesejour hos Bayern München. Innan halvleken var slut hann Real även göra 3-0 genom Casemiro efter en vacker kontring.

Tidigt i andra halvlek reducerade Borja Mayoral, utlånad från Real, för Levante. Bortalaget satte även 3-2 i den 75:e minuten efter ett nickmål på hörna av Gonzalo Melero, men kom inte närmare än så, även om chanser inte saknades.

Efter 60 minuters spel gjorde Eden Hazard ligadebut för Real Madrid, efter att han missat säsongsinledningen på grund av skada.