Blackstenius räddade poäng – första målet i Arsenal

Stina Blackstenius har gjort sitt första mål i Arsenal.

Anfallsstjärnan slog till i ligamötet med Manchester United – och blev poängräddare på sin födelsedag.

Svenskan, som debuterade för sin nya klubb i ligacupen mot United för drygt två veckor sedan, byttes in i den 58:e minuten och behövde bara 22 minuter på plan innan hon tryckte in kvitteringen till 1-1 på Meadow Park i London.

Blackstenius fick en fin djupledspassning och rullade kyligt in bollen i mitten av målet.

Det blev sista målet i matchen och därmed missade United chansen att knappa in på Arsenal i tabelltoppen.

Jonas Eidevalls Arsenal leder ligan på 30 poäng, fem före Chelsea och United.

Stina Blackstenius lämnade BK Häcken i mitten av januari efter att ha vunnit skytteligan i damallsvenskan förra säsongen.

KLIPP: Fridolina Rolfö bäst i svensk damfotboll – tilldelades Diamantbollen (27 dec 2021)