Ny frisparkskanon frälste Hammarby: ”Kennedy har visat mig”

Uppdaterad
Publicerad

Hammarby börjar göra det till en vana – vackra frisparksmål. I Förra omgången Kennedy Bakircioglu. Mot Brommapojkarna i 2-2-läge – Mads Fenger. En monsterfrispark som betydde 3-2 i det som slutade 4-2 till Hammarby.

– Jag var trött, det var dags att steppa upp, skrattar Mads Fenger i C More. Kennedy har visat mig. Det är ett mål man drömmer om.

Ny viktig match. Nytt frisparksmål från Hammarby som börjar göra det till en vana.

Mot IFK Göteborg – Kennedy Bakircioglu. Mot Brommapojkarna i prekärt läge – mittbacken Mads Fenger. En skruv otagbar för Nikola Petric, hans första för säsongen.

– Jag var trött, det var dags att steppa upp, skrattar Mads Fenger i C More. Kennedy har visat mig. Det är ett mål man drömmer om.

Det målet betydde 3-2, ett viktigt mål i Hammarbys Europa/guld-kamp. Målet förkunnade också en mäktig vändning av ”Bajen”. Från BP:s 1-0 och 2-1 till 3-2, som till sist blev 4-2 efter att Nikola Djurdjic slagit in sitt andra mål, framspelad av Maumer Tankovic.

Nytt mål från supertalangen

Hos kontraktsjagande BP gick det från eufori till nedslagna blickar.

Lite eufori kanske det kan infinna sig för Jack Lahne. 16-åringen slog in sitt andra mål i Allsvenskan. Superlöftet sprintade sig fri och satte den mellan benen på Johan Wiland.

– Vi gör vad vi kan. Man måste ha marginalerna med sig en sån här match men killarna kämpar. De gör allt de kan, säger BP:s nya tränare Roberth Björknesjö tilll C More.

Allsvenskan

IF Brommapojkarna logo

IF Brommapojkarna

2 - 4

Hammarby IF logo

Hammarby IF

Grimsta IP, Stockholm
Publik: 4744
Domare: Glenn Nyberg

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.