Mållöst i Londonderbyt

Det blev 0-0 mellan Londonrivalerna Chelsea och Arsenal, i en match där bortalaget Arsenal hade ett stolpskott och ett bortdömt mål.

Arsenal kom till derbyt som underdogs. Senaste gången laget vann på Stamford Bridge var 2011 och det var också ett ganska trevande Arsenal inledningvis mot ett Chelsea med hög press.

Hemmalaget var nära att ta ledningen i den 20:e minuten då Cesc Fabregas stod för en delikat djupledspass som satte Pedro i friläge, men anfallaren fick inte ordning på bollen och Cech räddade.

Stolpträff Arsenal

Arsenal jobbade sig tillbaka i matchen och radade upp några lägen innan paus, närmast var Aaron Ramsey när han rann genom Chelseas försvar och träffade stolpen.

I en match som stod och vägde fick Arsenal en frispark i den 75:e minuten. Shkodran Mustafi nickade bollen i mål men målet blev bortdömt för offside.

Rött kort för Luiz

Med bara några minuter kvar stod David Luiz för en vårdslös tackling av Sead Kolasinac, backen fick rött kort direkt och Chelsea fick spela den sista tiden med en man kort.