Magdalena Eriksson. Foto: Bildbyrån

Hattrick av Harder när Chelsea gick till cupfinal

Chelsea är klara för sin andra raka ligacupfinal.

I kvällens semifinal körde man över West Ham med 6-0 där Pernille Harder gjorde tre av målen.

Chelsea är regerande mästare i ligacupen. Nu får klubben chansen att försvara sin titel efter ha blivit klart för final igen.

I semifinalen mot West Ham, där både lagkaptenen Magdalena Eriksson och Jonna Andersson startade, gjorde man processen kort.

Redan efter fyra minuter satte danska stjärnan Pernille Harder dit ettan och innan halvleken var över hade hon hunnit göra ett till när Chelsea hade 4-0 i paus.

Svenskorna utbytta

I den andra halvleken lyckades Chelsea göra två mål till, där Harder gjorde det ena och alltså stod för ett hattrick, och man vann till slut med 6-0 och tog sin tionde raka seger, alla tävlingar inräknade.

Andersson blev utbytt efter en timmes spel och Eriksson byttes ut i den 77:e minuten.

Finalmotståndare avgörs senare i kväll när Bristol City möter Leicester i den andra semifinalen.