Magdalena Eriksson och Bethany England. Foto: Bildbyrån.

Chelsea vann – gick förbi City

Chelsea är en 90 minuter från ligatiteln.

Londonklubben besegrade Tottenham med 2-0 och är två poäng före Manchester City i Womens Super League.

Chelsea dominerade matchen, men Tottenham stod emot bra. I slutet av den första halvleken fick ”Spurs” dock kapitulera.

Samantha Kerr ordnade 1-0 till Chelsea.

Knappt tio minuter in i andra halvlek var det dags igen. Kerr tryckte in mål nummer två.

Tre svenskor fanns med i truppen. Målvakten Zecira Musovic satt på bänken hela matchen. För Jonna Andersson blev det 90 minuter, medan Magdalena Eriksson blev utbytt i den 76:e minuten.

Tre poäng till Chelsea innebär att laget fortfarande behåller greppet om ligatiteln. Londonklubben är två poäng före Manchester City. Det återstår en omgång av serien.