Arsenal räddade seger – avgjorde i 97:e minuten

Arsenal hamnade i underläge efter nio sekunder mot Bournemouth.

Men serieledaren vann ändå – efter ett drömmål i 97:e minuten.

– Otroliga scener. Det är ett enormt mål, säger BBC:s expert Ashley Williams.

Direkt från avspark gick bottenlaget Bournemouth till attack borta mot serieledaren Arsenal.

Efter nio sekunder hamnade bollen hos mittfältaren Philip Billing som dundrade in 1–0 för gästerna.

– Nu får vi se vad Arsenal är gjorda av, säger Ashley Williams, före detta landslagsspelare i Wales, i BBC.

Avgjorde sent

I andra halvlek utökade Bournemouth ledningen till 2–0. Men Arsenal skulle alltså vända.

Först reducerade Thomas Partey, sedan kvitterade Ben White och i 97:e minuten dundrade Reiss Nelson in 3–2 på halvvolley i krysset.

– Hela arenan exploderar i ett jubel efter målet, säger Ashley Williams i BBC.

Arsenal leder nu ligan med fem poäng före Manchester City. Bournemouth ligger på 19:e plats.

KLIPP: Här tappar Haaland fattningen – går till attack