Viktor Claesson. Arkivbild. Foto: Nyhetsbyrån TT.

Krasnodar besegrade Rubin Kazan med 3-1 i dag.

Kristoffer Olsson och Marcus Berg levererade varsitt mål.

Dessvärre haltade Viktor Claesson av planen med befarad ljumskskada.

I mitten av augusti återvände Viktor Claesson till fotbollsplanen efter över ett års skadehelvete. Det hade gått 486 dagar efter knäskadan.

Trots lång frånvaro har han visat fin form de senaste veckorna.

När Krasnodar tog emot Rubin Kazan i eftermiddags började Claesson på bänken. I början av andra halvlek byttes han in.

Mål av Olsson och Berg

Det blev dock inte en hel halvlek för honom. 28-åringen såg ut att skada sig efter 70 minuter när han gick omkull i offensivt straffområde. Han försökte spela vidare, men började ta sig för ljumsken efter cirka tio minuter. I den 83:e minuten byttes han ut. Han tog sig för ljumsken när han haltade av.

Krasnodar vann matchen med 3-1. Kristoffer Olsson och Marcus Berg gjorde varsitt mål.

ARKIV: Claessons comeback efter över ett år (19 oktober 2020)