Claesson målskytt – mot MFF-stjärnor utgick skadade. Foto: Bildbyrån

Claesson målskytt – MFF-stjärnor utgick skadade

Uppdaterad
Publicerad

Malmö FF:s förlust mot Viktor Claesson och Kristoffer Olssons Krasnodar i en träningsmatch kan visa sig vara en dubbel förlust. I 0-2-matchen drabbades nämligen både Oscar Lewicki och Guillermo Molins av skador och haltade av, enligt Sydsvenskan. Viktor Claesson gjorde ett av målen för Krasnodar.

Malmö FF, som om mindre än två veckor ställs mot Chelsea i Europa League, föll med 0–2 mot ryska Krasnodar i söndagens träningsmatch i Marbella. Det var dock inte det mest alarmerande för skåningarna.

Både Oscar Lewicki och Guillermo Molins haltade av planen med lårskador enligt Sydsvenskan. Det är ännu oklart hur omfattande skadorna är.

Försiktighetsåtgärd

”Guillermo fick en krampkänning i baksidan. Så vi tog av honom som en säkerhetsåtgärd”, säger MFF:s fysioterapeut Jesper Robertsson till klubbens webbplats.

Han berättar också att Lewicki fått en känning i ena ljumsken och att han kommer att undersökas närmare.

Krasnodars mål gjordes av två svenskbekantingar. Landslagsmannen Viktor Claesson stod för det första och förre Kalmar FF-brasilianen Ari da Silva Ferreira, allsvensk skyttekung 2006, för det andra.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.