Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Daniel Nannskog med ett utspel mot Cristiano Ronaldo. Foto: SVT/Bildbyrån

Daniel Nannskog kallar Cristiano Ronaldo för ”gnällröv”

Uppdaterad
Publicerad

I ”Fotbollsstudion: VM-special” diskuterade expert Daniel Nannskog och Therese Strömberg det portugisiska laget och Cristiano Ronaldo. Nannskog kallade stjärnan för ”gnällröv” medan Strömberg lyfte upp att mästerskapet är extra viktigt.

– Det här mästerskapet blev väldigt viktigt för honom, för att visa någon klubb att han fortfarande kan leverera, säger hon.

Cristiano Ronaldo talade tidigare i veckan ut om sin tid i Manchester United, som den senaste tiden varit kantad av konflikter med inte minst huvudtränare Erik ten Hag.  

Enligt Ronaldo har han inte blivit behandlad med respekt och känner sig förrådd av klubben.  

Manchester United skriver på sin hemsida att ”klubben kommer att överväga ett svar efter att all fakta har presenterats.”  

Under onsdagen kom också nyheten att veckans stora rubrikmakare drabbats av magsjuka. Cristiano Ronaldo är på plats med Portugals VM-lag i Lissabon och laddar upp inför avresan till Qatar, men uppges missa träningsmatchen mot Nigeria under torsdagen.

Se klipp i spelaren ovan.

*Fotnot: Under tisdagen, 22 november, kom beskedet att Ronaldo lämnar Manchester United.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.