Dejan Kulusevski kommer att bli lagkamrat med superstjärnan Cristiano Ronaldo nästa säsong. Men de har redan mötts på planen. Foto: SVT/Bildbyrån

Kulusevski om första mötet med Ronaldo: ”Inte som jag trodde”

Uppdaterad
Publicerad

Dejan Kulusevski fick ett rejält genombrott under förra säsongen.

Hans succé i Parma fick Juventus att köpa honom.

Där blir han lagkamrat med Cristiano Ronaldo, som han träffade när han skrev på kontraktet i januari.

– Han var jättetrevlig, berättar Kulusevski i ett exklusivt möte med SVT Sport.

20-årige Dejan Kulusevski stod för hela tio mål och nio målgivande passningar för Parma i Serie A den senaste säsongen, utsågs till ligans bästa unga spelare och fick landslagsdebutera, i Sveriges EM-kval mot Färöarna i november.

Succén fick Juventus att köpa honom för 365 miljoner kronor. Detta är dock bara början för Kulusevski, som inte ser någon gräns för hur långt han kan nå.

– Jag ser inget stopp. Jag är så hungrig, så när det händer såna här grejer så tränar du mer och äter bättre. För du ser att det du gör ger resultat. Så du vill bara ha mer och mer, det är som en drog, säger han till SVT Sport, i det senaste avsnittet av Landslagsstjärnan.

”Var jättetrevlig!”

Kulusevski blir nu lagkamrat med megastjärnan Cristiano Ronaldo.

– Han var jättetrevlig! Han kom fram och hälsade på mig och sa grattis och frågade hur jag mådde, hur det kändes med klubben och sånt där. Det var otroligt, det var jättefint, säger Kulusevski, och fortsätter:

– Det var inte det man trodde. Jag kände mig väldigt välkomnad.

Se hela mötet med Kulusevski här:

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.