Dejan Kulusevski räddade poäng för Tottenham mot Manchester City

Stormöte i Premier League.

Då var Dejan Kulusevski matchavgörande för sitt Tottenham borta mot Manchester City när han kvitterade målkalaset.

– Jag är väldigt stolt över honom, säger Tottenhams lagkapten Heung-Min Son om Kulusevski.

Kvitteringsmålet, som innebar 3-3, stångade Kulusevski in i den 90:e minuten. Svensken kom högst på ett inlägg och fick in bollen via ribban.

– Vilken nick av Kulusevski, Ederson hade inte en chans, säger BBC:s expert Dion Dublin.

Viktig poäng i tätskiktet av Premier League för Tottenham som inför matchen hade tre raka förluster.

Kulusevski spelade fram till Tottenhams 1-0 mål som gjordes av lagkaptenen Heung-Min Son. Sydkoreanen var sedan olycklig som styrde in kvitteringen i egen målbur bara tre minuter senare.

Därefter var det City som tog ledningen två gånger om, senast i 81:a minuten till 3-2 genom Jack Grealish.

Efter matchen fick Kulusevski frågan om vad han tänkte när hans lag hamnade i underläge igen.

– Inget. Tänk så lite som möjligt och gör jobbet, säger Kulusevski, vilket han alltså gjorde för att kvittera matchen och rädda poäng.