Sverige slog Mexiko med 2-1 efter avgörande av Mattias Svanberg.

SVT Sport direktrapporterade från matchen.

Mexiko-Sverige

Pinnat inlägg

Mexiko-Sverige: 1-2 (slut)
Svanberg gör alltså 1+1 den här matchen som väl Mexiko ägde spelmässigt. Men Sverige är effektivt och gör mål på två av lägena man skapar.

Mexiko äger extremt mycket boll i första halvlek, men Sverige spelar upp sig i slutet där och behåller ändå den nivån i andra halvlek som är bättre, sett ur svenska ögon.

Tack för i kväll allihopa! Två svenska segrar (handboll och nu fotboll) så en bra kväll trots allt, får man väl säga :) Kul att ni var med! Hoppas vi hörs snart igen.

Och ja, missa inte chatten med Blomquist/Hård i morgon. Preliminär tid 13.30! ha det gott :)

Danne • Kul att det blev vinst, även med mitt tip som kom nära :P Tack för ännu en bra rapportering, Ellen!

Tack och bock säger jag! Ha en fortsatt bra kväll nu :)

Första segern efter fem segerlösa matcher alltså! Det här behövde man!

RörmokarMicke • Jaha dåså, blev ju en angenäm kväll:) Tack för strålande rapportering @Ellen:) Mina musketörer vi höres väl till helgen igen:)

Det är jag som ska tacka :)

MarcusN • Härligt SE!!!
Tack för ikväll. 👋👍

Gekå • Taco hej Ellen och ni andra. Nu loggar "hoppjerkan" ut. På återhörande. 😄🇸🇪

Haha! Taco hej du!

Tommy Andersson • Ett mycket bra resultat av Sverige

Mittbacken • Tack för en gedigen kväll Ellen, så skönt att vi vann och Rohden hittat målet igen. Ha en fin kväll alla i chatten.

Tack ska du ha! :)

Där blåser domaren av! Svensk seger 2-1 - och det efter fem segerlösa matcher! Det tackar vi för :)

92: Sverige står lågt nu. Mexiko med innlägg som sveper förbi straffområdet och ut på andra sidan.