Foto: Bildbyrån.

Direktrapport: Serbien–Sverige

Uppdaterad
Publicerad

Sverige möter Serbien i Nations League, matchen började 20.45.

Följ SVT Sports direktrapportering av matchen.

Direktrapport: Serbien-Sverige

Pinnat inlägg

Sveriges startelva: Robin Olsen - Daniel Sundgren, Isak Hien, Victor Nilsson Lindelöf, Ludwig Augustinsson - Viktor Claesson, Mattias Svanberg, Jens Cajuste, Emil Forsberg - Dejan Kulusevski, Viktor Gyökeres

BW • Tack Emil!

Tack för i kväll hörni! Nu tar vi nya tag på tisdag mot Slovenien!

Astrit • Tack för uppdateringen!

Sverige måste nu vinna mot Slovenien för att inte åka ut ur B-divisionen i Nations League.

Slut. Serbien vinner med 4-1 mot Sverige. Hattrick av Aleksandar Mitrovic. Viktor Claesson målskytt för Sverige.

Gult kort för Racic.

Sista tillagda minuten snart passerad.

BW • Ja! Snart är det slut!

Peter • Det är medias och återigen medias fel att det helt plötsligt varken finns ett anfall och inte heller ens något försvar. Det är ett jävla tjat om huruvida de eller de är rätt positioner på rätt plats. Ifrågasättanden om spelsystem etc etc .. Jannes varande eller inte varande.. Tacka fan för att man får ett veligt fotbollslag som i slutändan varken kan försvara, eller ens anfalla! TROTS den enorma mängd talang och spjutspets som finns i svenska landslaget. Men återigen så förlläggs all energi från media och svenska gnällfolket på hir jävla dåligt allting är. Gå till en vanlig arbetsplats och för samma resonemang,,,, trivs de anställda då eller??? Skärpning!

Ett rätt märkligt resonemang. Vi ansvarar ju inte och kan inte påverka Sveriges talangutveckling eller vilka som väljer att satsa på fotboll.

Inlägg når Quaison i straffområdet. Men han missade bollen.

KLIPP: Emil Forsberg efter förlusten mot Serbien

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Herrlandslaget i fotboll

Mer i ämnet