Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Foto: SVT/Bildbyrån

Victor Edvardsen frustrerad efter vinsten: ”Får inte mycket att jobba med”

Uppdaterad
Publicerad

Seger för tabelltvåan Djurgården.

Men Victor Edvardsen mållös för femte allsvenska omgången i rad.

– Hade folk bara spelat bollen så hade jag haft tre frilägen i första halvlek, säger han till SVT Sport.

Djurgården besegrade Elfsborg med 2–1, och ligger nu tre poäng bakom serieledande Häcken. Trots vinsten var anfallaren Victor Edvardsen lätt frustrerad efteråt.

– Jag tycker att jag springer och sliter en del, men får inte så mycket att jobba med som jag önskar. Det blir rätt frustrerat från mitt håll, men vi vinner och det är tre poäng, säger Victor Edvardsen till SVT Sport.

Vad är det du önskar att du ska få?

– Mer passningar. Hade folk spelat bollen så hade jag haft tre frilägen i första halvlek. Och det kom inte. Jag hoppas att vi kan ta upp det när vi tittar på video i veckan.

Edvardsen har lämnat fem allsvenska matcher i rad mållös, det senaste målet kom vid 5–0-segern mot Värnamo den 16 juli. Desto bättre målutdelning har det blivit för honom i Europa Conference League-kvalet sedan dess, där 26-åringen nätat tre gånger.

Allsvenskan

Djurgårdens IF logo

Djurgårdens IF

2 - 1

IF Elfsborg logo

IF Elfsborg

Tele2 Arena, Stockholm
Publik: 16113
Domare: Bojan Pandzic

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.