Eidevalls Arsenal i Super League-topp

Arsenals segertåg fortsätter att rulla i högfart med svenske tränaren Jonas Eidevall som lokförare.

Hemma mot Manchester City (5-0) kom den obesegrade serieledarens tredje raka trepoängare i Super League.

För tre månader sedan lämnade fotbollstränaren Jonas Eidevall damallsvenska Rosengård för att ta över engelska storlaget Arsenal.

38-åringen har sedan dess gjort succé och i söndagskvällens stormatch hemma mot Manchester City vann Londonlaget med 3-0, lagets tredje raka seger på lika många seriematcher i Super League.

Women's Super League

Nederländska anfallsesset Vivianne Miedema gjorde först 1-0 och spelade sedan fram skotska mittfältaren Kim Little till 2-0 i första halvlek.

Angeldahl hoppade in

Svenska landslagsmittfältaren Filippa Angeldahl hoppade in för City i den 55:e minuten och fanns på planen när Arsenals irländska anfallare Katie McCabe satte 3-0, tvåmålsskytten Little satte 4-0 på straff och Leah Williamson fastställde slutresultatet till 5-0.

Segern innebar att Arsenal återtog ledningen i Super League med maximala nio inspelade poäng, precis som lokalrivalen Tottenham men med bättre målskillnad.

SE MER: Chelseas körde över United i stormötet (26 september 2021)