Moestafa El Kabir, här i BK Häcken, är klar för Kalmar FF. Foto: Bildbyrån

El Kabir klar för Kalmar

Uppdaterad
Publicerad

Moestafa El Kabir är tillbaka i svensk fotboll. Han har skrivit på ett kontrakt med Kalmar FF som gäller fram till sommaren. – Jag är här för att göra mål och har mycket erfarenhet som jag kan bidra med till de unga spelarna i truppen, säger han till klubbens hemsida.

Moestafa El Kabir kommer senast från turkiska Ankaragucu. Anfallaren har bland annat spelat för BK Häcken, Mjällby och Cagliari. Det blev sex mål på 14 matcher i den turkiska ligan.

– Det känns väldigt bra att vara här. Jag har vetat om det ett litet tag men det fanns lite pappersarbete att fixa innan allt var 100%. Det är aldrig klart förrän det är klart. Nu är jag glad att vara på plats och det känns bra att vara tillbaka i Sverige, säger Moestafa El Kabir till Kalmars hemsida.

Kontraktet med Kalmar gäller fram till sommaren.

– Jag är här för att göra mål och har mycket erfarenhet som jag kan bidra med till de unga spelarna i truppen, säger han.

Kalmar har även gjort klart med en brasiliansk anfallare, Maxwell, som ansluter till laget i nästa vecka.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.