Anthony Elanga inblandad i storbråk i U23-match Foto: Everton FC (Youtube)

Elanga matchhjälte – och utvisad efter storbråk

Anthony Elanga gjorde det avgörande 1-0–målet när Manchester Uniteds U23-lag besegrade Everton.

Men 19-åringen fick också syna det röda kortet i den 90:e minuten.

Detta efter att stort antal spelare drabbat samman i ett tumult.

Manchester United skulle bara spela av matchen med några minuter kvar på klockan. Laget var i ledning med 1-0 efter att Anthony Elanga gjort mål tidigt i första halvlek.

Då bröt ett storbråk ut.

Svensken hamnade i ett tjafs med en motståndarspelare vid sidlinjen när bollen gick ut till inkast. Evertonspelaren kastade då bollen på Elanga som svarade med att knuffa tillbaka.

Reaktionerna lät inte vänta på sig då större delen av båda lagen sprang i full fart mot situationen och rök ihop i ett virrvarr av knuffar och stök. Det hela slutade i tre röda kort, varav ett delades ut till Anthony Elanga. Manchester United vann matchen med 1-0.

Elanga har gjort två matcher för U23-laget den här säsongen och står noterad för två mål. För A-laget har det hittills blivit ett inhopp, då i ligacupen. Svenska stortalangen debuterade och gjorde sitt första mål i Premier League i våras men har ännu inte fått chansen i ligaspelet i det stjärnspäckade Manchester United denna säsong.