Anthony Elanga. Foto: Bildbyrån

Elanga Champions League-debuterade – spelade från start

Anthony Elanga har debuterat i Champions League.

Den svenska supertalangen spelade hela matchen när Manchester United fick 1–1 hemma mot Young Boys.

19-åringen har tidigare suttit på bänken under tre Champions League-matcher för Manchester United. Men i kvällens match mot schweiziska Young Boys fanns svensken med från start.

Redan efter nio minuter gav Mason Greenwood United ledningen. Efter assist av Luke Shaw kunde 20-åringen avsluta på volley.

Före halvtid kvitterade Young Boys till 1-1.

Svensken spelade hela matchen hemma på Old Trafford. I andra halvlek hade han en farlig målchans som räddades av Young Boys-målvakten Guillaume Faivre. Mer än så blev det inte för varken Elanga eller United och matchen slutade 1-1.

United slutar som gruppetta och är klart för Champions League-slutspel. Hur resten av gruppen slutar är ännu inte avgjort. Matchen mellan Atalanta och Villarreal, som skulle spelats i kväll, är uppskjuten på grund av kraftigt snöfall.