Emil Forsberg gjorde 1–0 för Leipzig.

Emil Forsberg visade vägen när Leipzig tog sig till kvarten

Emil Forsberg bjöd på ett klassavslut när hans Leipzig tog sig till kvartsfinal i tyska cupen.

Han firade genom att stoppa bollen innanför tröjan. Efter matchen avslöjade han.

”Vi ses i juni tjejen”, skriver han på Instagram.

Emil Forsberg svarade för en fin prestation i åttondelsfinalen mot Hoffenheim.

I den nionde minuten dämpade han bollen via bröstet, klev inåt i banan och drog till med ett välplacerat högerskott i närmsta hörnet. Målet betydde 1–0 för Leipzig.

Konrad Laimer som assisterade till Forsbergs mål utökade hemmalagets ledning till 2–0 strax före pausvilan.

Med kvarten kvar att spela nickade dansken Kasper Dolberg in reduceringen för Hoffenheim som fick kontakt – men Timo Werner stängde matchen med sitt 3–1-skott tio minuter från slutet.

Efter matchen avslöjade Forsberg på Instagram att han och hustrun Shanga väntar sitt andra barn.

KLIPP: Mattias Svanberg bakom allt för sitt Wolfsburg (25 januari)