Emil Krafth inbytt – då stod Newcastle för en galen upphämtning. Foto: TT

Emil Krafth inbytt – då stod Newcastle för en galen upphämtning

Everton var på väg mot tre solklara poäng i mötet mot Newcastle.

När klockan stod på 94 minuter ledde hemmalaget med 2-0.

Inom loppet av en minut såg gästerna, med Emil Krafth i laget, till att göra två mål.

Everton, under tränaren Carlo Ancelotti, har gått från klarhet till klarhet senaste månaden.

I dag åkte de däremot på en rejäl käftsmäll i hemmamötet mot Newcastle.

Men efter 54 minuter var det dock klackarna i taket på Goodison Park. Hemmalaget hade ledningen med 2-0 efter mål från Moise Kean och Dominic Calvert-Lewin.

Några minuter senare byttes Emil Krafth in hos gästerna och innan röken lagt sig stod det 2-2 på tavlan.

På tilläggstid satte mittbacken Florian Lejeune två mål och ordnade en poäng till Newcastle. Det första prickades in efter 94 minuter på en hörna och kvitteringen kom efter en grötig situation minuten senare.