Nannskog: Tre nycklar inför kvällens rysare

Uppdaterad
Publicerad

I kväll spelar Malmö kvalmatch mot Granada i Europa League.

Enligt SVT Sports expert Daniel Nannskog blir tre spelare extra viktiga: Isaac Kiese Thelin, Anel Ahmedhodzic och Ola Toivonen.

– Han är köpt till MFF för just den här matchen, säger Nannskog i Morgonstudion.

I kväll vid klockan 19.00 ställs Malmö FF mot det sista hindret innan klubben får en biljett till Europa League. Motståndaren är spanska Granada, i skrivande stund på sjätte plats i La Liga.

– Det är inte ett lag med stora stjärnor förutom Roberto Soldado, det är ett hårt jobbande lag. Det är man inte van vid när man tänker Spanien. Det är ett lojalt lag där alla gör jobbet, förutom senast när laget förlorade mot Atlético Madrid med 1-6. Så de kommer lite stukade, säger SVT Sports expert Daniel Nannskog.

Enligt Daniel Nannskog är tre spelare extra viktiga i kvällens matchen. Det handlar om Isaac Kiese Thelin, Ola Toivonen och Anel Ahmedhodzic. Se Nannskogs resonemang i spelaren ovanför.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Europa League

Mer i ämnet