Jose Mourinho Foto: Bildbyrån

”Fullt förtroende” för Mourinho

Uppdaterad
Publicerad

Det regerande mästarlaget Chelsea har haft en usel start på Premier League-säsongen, men klubben har fortsatt förtroende för managern José Mourinho.

Med bara två segrar och åtta inspelade poäng ligger det regerande mästarlaget Chelsea först på 16:e plats i tabellen. Efter lördagens 1-3-förlust mot Southampton på Stamford Bridge meddelade Mourinho att om klubben vill bli av med honom så får de sparka honom – för han tänker inte sluta självmant.

Det verkar Londonklubben dock inte ha några planer på, i alla fall inte för tillfället.

Premier League

På måndagen lade Chelsea ut ett meddelande på sin webbplats där det förklarades att klubben har fortsatt förtroende för portugisen.

”Som José själv sade har resultaten inte varit bra nog, och lagets prestation måste förbättras. Vi tror hur som helst att vi har rätt manager för att vända på den här säsongen och att han har truppen för att lyckas”, skriver klubben.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Premier League

Mer i ämnet