Zlatan Ibrahimovic tänker inte spela på konstgräs Foto: TT

Galaxy utan Zlatan föll med 5-0

Zlatan Ibrahimovic avstod matchen mot Seattle Sounders som spelades på konstgräs. Utan sin anfallsstjärna utklassades LA Galaxy med 5-0.

Ett LA Galaxy utan Zlatan Ibrahimovic spelade i kväll bortamatch mot Seattle Sounders – och gick på en rejäl mina.

Den svenske anfallsstjärnan saknades eftersom matchen spelades på konstgräs, ett underlag han knappast föredrar, och hans lagkamrater var chanslösa.

Slutsiffrorna skrevs till 5-0 efter att Seattle tagit ledningen redan i tredje minuten genom Chad Marshall. Kvarten därpå utökade Harry Shipp och 2-0 stod sig halvleken ut.

I matchminut 50 skickade Servando Carrasco in bollen i eget mål, i 59:e satte Cristian Roldan 4-0 och Raul Ruidiaz fastställde slutresultatet i 67:e.

Gustav Svensson startade för sitt Seattle och byttes ut med fem minuter kvar.