Drömmål, flera vändningar och stor dramatik.

Champions League-kvartsfinalen mellan Real Madrid och Manchester City bjöd på det mesta.

Stormötet slutade till sist 3–3.

Se målen i Sportnytt i spelaren ovan.

Redan i den andra minuten skickade Bernardo Silva in 1–0 till Manchester City, efter en lurig frispark.

Men en kvart senare ledde Real Madrid matchen.

Efter ett självmål av Ruben Dias kunde Rodrygo kontra in 2–1 till spanjorerna.

Men även City skulle stå för en vändning i matchen. Phil Foden dundrade in 2–2 i den 66:e minuten och fem minuter senare gav Josko Gvardiol bortalaget ledningen med ett fint avslut.

Matchens sista drömmål var dock inte gjort. Federico Valverde volleysköt in 3–3, vilket blev matchens slutresultat.

Samtidigt spelade Arsenal och Bayern München också oavgjort. Tyskarna vände ett tidigt underläge, innan Leandro Trossard kvitterade till 2–2 i den andra halvleken. Se bilder från den matchen i spelaren ovan.

Champions League-returerna spelas om en vecka.