Foto: Bildbyrån

Guldhjälte tillbaka i IFK Norrköping

Uppdaterad
Publicerad

Islänningen Arnor Traustason, 29, var med och tog SM-guld med IFK Norrköping 2015. Nu är han tillbaka i klubben och har skrivit på ett 4,5 år långt kontrakt.

– Nu är det är dags att återvända och ge tillbaka, säger han till klubbens hemsida.

Arnor Traustason kommer närmast från New England Revolution i amerikanska MLS. Han lämnade IFK Norrköping 2016 för Rapid Wien och då han återvände till Sverige förra gången gick han till Malmö FF.

2020 lämnade han Malmöklubben för just New England Revolution.

– Jag är extremt glad och stolt över att allt är klart och jag längtar efter att få ta på mig IFK Norrköpings tröja igen. Vi har många bra minnen tillsammans och jag ser fram emot att skapa många fler tillsammans med er, säger Traustason.

Sportchef Tony Martinsson är förstås glad över värvningen.

– Arnor är en toppenkille som bidrar med erfarenhet både till laget på planen och hela föreningen. Dessutom är det såklart extra roligt att ytterligare en vass spelare väljer att vända hem till Norrköping.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.