Se när Victor Karlsson avgör för Landskrona mot Häcken. Foto: Petter Arvidson / BILDBYRÅN

Häcken förlorade mot Landskrona Bois

2-1-ledning precis innan halvtidspausen.

Men Landskrona Bois vände och vann med 3-2 vilket innebär att Häcken ligger illa till i svenska cupen.

Se Landskronas vändning mot Häcken i spelaren ovan.

När Simon Sandberg tryckte in 2-1 precis innan halvtidsvilan hade Landskrona Bois en rejäl uppförsbacke framför sig i den andra halvleken.

Landskrona BoIS

Men tio minuter in i den andra halvleken stod Adam Egnell för ett snyggt kvitteringsmål och pulsen ökade i matchen.

Victor Karlsson slog sedan till med 3-2-målet som innebar att Landskrona Bois vann. BP toppar nu gruppen med sex poäng, före Häcken som har tre poäng. De möts i den sista avgörande matchen på lördag.