Häcken utklassade BP

Häcken tog sin fjärde raka seger i allsvenskan när man fullkomligen körde över BP och vann med 6-0.

Hemmalaget exploderade i första halvlek där man tog ledningen med 3-0 redan efter efter 22 minuter.Alexander Jeremejeffs 3-0-mål var mest minnesvärd då han satte bollen i det högra krysset.

Häckens augustiform är imponerande – på fyra matcher har man målskillnaden 15-1 och klättrar i tabellen.

– Vi gör en riktigt bra match, när det väl går bra så rider man på den känslan, sa Häckens Alexander Falsetas till C More efter matchen.

Den allsvenske skyttekungen Paulinho gjorde sitt 14:e mål när han fastställde slutresulatet 5-0.

För BP är det tyngre, på de senaste 10 bortamatcherna har man ett snitt på tre insläppta mål.

– Vi skäms, det är pinsamt. Det känns inte alls bra, sa en nedstämd Fritiof Björkén.