Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Alexander Jeremejeff fick direktrött mot Malmö. Foto: Bildbyrån

Häckenstjärnan Alexander Jeremejeff slipper längre straff

Uppdaterad
Publicerad

Alexander Jeremejeff, 29, slipper ytterligare straff.

BK Häckens stjärna missar derbyt mot IFK Göteborg, men är tillbaka när laget tar emot IFK Norrköping i den sista omgången.

Häckens anfallsstjärna Alexander Jeremejeff visades ut mot Malmö FF förra veckan och är avstängd i derbyt mot IFK Göteborg på söndag. 29-åringen delade ut en tackling på Ola Toivonen när bollen inte var i närheten och fick ett direkt rött kort.

Men någon längre avstängning blir det inte. Häcken meddelar att disciplinnämnden beslutat att avstängningen stannar vid en match och Jeremejeff kan därmed spela mot IFK Norrköping i sista omgången.

”Jag tycker inte att det var rött från början men jag förstår logiken i en match avstängning när jag fått ett rött – och lika logiskt känns det att det stannar där. Nu blickar vi framåt. Vi har roliga matcher framför oss”, säger Jeremejeff till Häckens webbplats.

Häcken säkrar SM-guldet på söndag vid seger eller oavgjort.

KLIPP: Expert Markus Johannesson tror att Häcken tar SM-guld

Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Foto: Bildbyrån/SVT

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.