SVT Sports träffar Sead Haksabanovic. Foto: Bildbyrån

Haksabanovic: ”Vet att Norrköping försöker köpa loss mig”

Uppdaterad
Publicerad

I SVT Sports nya reportageserie ”Allsvenska stjärnan” har turen kommit till IFK Norrköpings mittfältare Sead Haksabanovic. 21-åringen guidar oss genom en färgstark garderob, sportbilen i garaget och berättar om en önskan att fortsätta i ”Peking”. 

– Jag trivs väldigt bra här och vet att Norrköping försöker köpa loss mig, berättar han för SVT Sport.

Sead Haksabanovic lånades ut från West Ham till IFK Norrköping ifjol och i slutet av juni löper lånekontraktet ut. Efter fjolårets succé där 21-åringen var en av allsvenskans bästa mittfältare drömmer Peking-fansen om en förlängning. För huvudpersonen själv är en fortsättning inte heller otänkbar. 

– Jag trivs väldigt bra här och vet att Norrköping försöker köpa loss mig. Jag vill spela en säsong till här. Det hade inte varit en mardröm direkt. Men vi får se hur det kommer bli, det är också upp till West Ham, säger han.

Hur förvånad är du över succén förra säsongen?

– Jag är inte förvånad. Jag har några ytterligare nivåer i mig. 

Se hela avsnittet med Sead Haksabanovic i ”Allsvenska stjärnan” på SVT Play.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.